
מסע רוחני איכותי ומעמיק בטבע העוצמתי של ממלכת לדאק עם אסנת אבידן, מורה ותיקה ליוגה נשית.
לצד תרגולי יוגה נשית ותרגולים רוחניים בודהיסטים, נקדיש זמן משמעותי ונכיר לעומק ולרוחב חבל ארץ זה.
נסייר בכפרים מרוחקים באזורי נוף מרהיבים של גרניט ואבן חול. ניכנס אל עומק המדבר הגבוה. נהנה מנופי פסגות עוצרי נשימה, נחצה מעברי הרים ונחוש את עוצמתו האדירה של הטבע. נבקר בעמק שם Sham.
נלך בשדות הכפר, נתארח בבית משפחה, נבלה יחד עם אנשי המקום ונחווה מפגש תרבותי מרתק. נבקר במנזרים בודהיסטיים, נפגוש נזירים ונזירות, נשתתף בטקסיהם ונקשיב לשירתם-תפילתם.
כמה מילים אישיות ממני – אסנת
החלום שלי מתגשם – אחרי יותר מ 25 שנה בהן אני מדריכה בהודו , להוציא מסע רוחני נשי לחבל ארץ עוצר נשימה, מרגש ופותח לב. זה המקום שגרם לי להתאהב בהודו לראשונה!
המסע הפנימי והחיצוני ישתלבו יחד למתנת חיים שלא מהעולם הזה.
• מסע אל המקומות היפים והעוצמתיים של החלק הגבוה של ההימליה, אל “טיבט הקטנה”, ההרים הגבוהים והקרחים, הפסגות המושלגות לצד שדות ירוקים והנהרות השופעים. אל הטבע והאוויר הנקי , כפרים פסטורלים ומרחב לנשימה בשילוב ביקורים במרכזים הרוחניים – מקדשים ומנזרים בודהיסטים, טקסים, מפגש עם עולי רגל ומורים גדולים.
• מסע שיש בו יותר רוח ! התרגול והמסע פנימה ניזונים ומשתבחים מתוך המסע החיצוני בהימליה ובתרבותה. נפסע “בדרך” – מושג מרכזי בבודהיזם שמזמן את האדם לעבור מסבל לחירות.
נפתח את היום בתרגול יוגה נשית בכל בוקר, ונשלב במסע תרגולים רוחניים עם מורים הודים ומפגש עם אנשי רוח, טכניקות לשיפור איכות החיים ויצירת רוגע ושקט.
מחכה לכן, למסע מיוחד, משובח, מפעים ומחזק גוף, נפש ורוח.
%20-%20%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%AA%20%D7%A4%D7%A8%D7%A5.jpg)
הילדים עדיין במסגרות
מוזמנת לצאת מהמסגרת😜
לפגוש את עצמך ולבנות בתוכך קומה חדשה
3 מפגשים
המשלבים תרגול יוגה קצר ומרענן על כסא
ולימודי ימימה- חשיבה הכרתית
*ימי שלישי 9-11*
*28.7 / 21.7 / 14.7*
בשדרות
בואי להעניק לעצמך שעתיים של חיבור
בין גוף ונפש, בין רוח וחומר, בין אדמה ושמיים
לפרטים נוספים ולהרשמה
כתבי לי
שרית 0525673614

הענקת כלים וידע לטיפול בבעיות בריאותיות ואתגרי חיים של נשים על רקע פיזי, נפשי ורוחני ושכלול היכולת הטיפולית לתמיכה אל עבר בריאות בכל הרבדים.
הקורס מתמקד בלימוד יכולת איבחון, בניית טיפול מותאם, הנחיית תירגולים המזמינים ויסות, רגיעה, חיבור פנימי והתוודעות עצמית. כמו כן המלצות לאורח חיים התומך בבריאות.
הקורס מועבר בגישה רכה ומכילה, תוך התנסות ישירה בכלי היוגה תרפיה עד להפנמה אישית ופיתוח יכולת תמיכה בתלמידים ומטופלים.

קורס מורות לויני יוגה נשי בדגש על התאמת התרגול לנשים במעגל החיים.
בקורס נעמיק בלימוד תנוחות היוגה (Asana), בתרגולי נשימה (Pranayama) ובתרגולי מדיטציה (Dharna), התבוננות רחבה ומדיטציה אנליטית.
נלמד ידע ותרגולים מותאמים לשלבים השונים בחיי האישה. כמו כן, נעמיק בפילוסופיית היוגה דרך לימוד כתבי היוגה השונים, ובחיבור של דרך היוגה לחיי היומיום.
משתתפות הקורס יעברו תהליך של הפנמת הידע ותהליך של מעבר ממתרגלת למורה בעלת יכולות בהעברת הידע והתרגול.

קלפי בריאה הם הזמנה להעצמת הבריאות שלך, ולבריאת העצמי שלך בכל רגע.
ערכה זו כוללת 24 קלפים מאויירים בעלי מסרים כתובים מעוררי השראה.
בחוברת המצורפת מותאם תרגול ייעודי מעולם היוגה עבור כל קלף.
השימוש בערכה מזמין לפעולה ולתרגול פשוט.
ביחד עם המסרים הכתובים, באפשרותו לייצר שינוי פנימי ולעודד התפתחות אישית.
השימוש בערכה מתאים לנשים בשלל שלבי החיים, שיש בהן סקרנות ורצון לשינוי.
הערכה מתאימה לשימוש עצמי עבור כל אישה, וכן נפלאה לשימוש בקבוצות, במפגשים טיפוליים ובמעגלי נשים.
אני רוצה להאמין שהשימוש בקלפים יפתח עבורך צוהר של ריפוי ויצירת מציאות, שתוכלי לרכוש מחדש את האמונה והביטחון בחשיבותו של תהליך, ולחיות מתוך בחירה חופשית ומודעת במה שהכי נכון עבורך.
שלך באהבה,
מיטל עובד