דנון אברהם איילת

דנון אברהם איילת

קרית אונו
קרית אונו

מורה מוסמכת ליוגה ויוגה תרפיסטית. צועדת בדרך היוגה משנת 2013 מתוך סקרנות וחקירה אישית מתמדת, דרך מסורות תרגול שונות. בשנת 2017 העמקתי את הלמידה במסגרת קורס מורים ליוגה בגישה אינטגרטיבית ובהמשך במסגרת קורס מורות ליוגה נשית ויוגה תרפיה.

קרית אונו

יוגה נשית כתרפיה בקרית אונו - שיעורים פרטיים - איילת דנון אברהם

יוגה נשית כתרפיה בקרית אונו - שיעורים פרטיים - איילת דנון אברהם

עבודת סיכום- יוגה נשית וגלי חום בגיל המעבר

עבודת סיכום- יוגה נשית וגלי חום בגיל המעבר
...

גיל המעבר מסמן לאישה סיום של תקופה משמעותית וכניסה לתקופה חדשה ומשמעותית שמקפלת בתוכה אתגרים והזדמנויות. אחד הצרכים המרכזיים בגיל המעבר הוא יצירת איזון הורמונלי, רגשי, חשיבתי ופיזי. בעבודה זו בחרתי להתמקד בתופעת גלי החום המאפיינת את גיל המעבר, והצגתי את הדרכים שיקלו על ההתמודדות עם התופעה והשלכותיה לפי הרפואה הקונבנציונאלית והאלטרנטיבית, וכן הצגתי את שיטת היוגה הנשית כתומכת בהתמודדות עם התופעה שמעבר לתרגול תנוחות יוגה מותאמות וטכניקות נשימה, השיטה מציעה גם תרגול פסיכומנטלי ופרקטיקות שעשויות לסייע בהתמודדות עם התופעה.

המחזור החודשי-חיזוק ביוץ בראי היוגה הנשית

המחזור החודשי-חיזוק ביוץ בראי היוגה הנשית
...

התבוננות על המחזור החודשי בראי היוגה הנשית, מזמנת תובנה רחבה אודות ההיגיון הפנימי שמתקיים במחזור הנשי-כל שלב עומד בפני עצמו כשלם, נחוץ ופורה, וכל השלבים יחדיו מהווים שלם הגדול יותר מסך חלקיו. המחזור החודשי בראי היוגה הנשית מחדד את התובנה אודות מערך הגוף ברמה הפיזיולוגית -כיצד הגוף הנשי פועל – מי הם ההורמונים המרכזיים בכל שלב במחזור -תפקידם והשפעתם על הגוף הפיזי-נפשי-רוחני , לצד הבנת כוחה של הבחירה הנשית. עבודה זו עוסקת במחזור החודשי ומתמקדת בתרגול יוגה נשית לחיזוק ביוץ.